0900 - 109 0 109 | Openingstijden ma t/m vrij van 10:00 tot 14:00

all5Voordelen van Allround Vitality multivitaminen

Onze multivitaminen bevatten het totale palet aan vitamine, minerale en spoorelementen. „Wij onderscheiden ons in de prijs-kwaliteitverhouding. Lage prijs, hoge kwaliteit. Voor een gelijkwaardige kwaliteit betaal je in een reformwinkel al snel €50,- per potje. „Bij de ontwikkeling van onze multivitaminen is niet alleen gekeken naar de ADH*, maar naar de best werkbare dosering voor het lichaam.

all1Ervaar na 8 dagen al positief effect

Door dagelijks de Allround Vitality multivitamines te gebruiken zult u al na 8 dagen positief effect ervaren. Uw haar gaat glanzen en wordt dikker, uw huid krijgt een gezonde gloed, uw nagels worden sterker, u bent minder snel vermoeid, uw concentratievermogen neemt toe en u zult merken dat u zich energieker en fitter voelt.

all6Veel vitamines en mineralen

De multivitamines van Allround Vitality bestaan uit 13 vitamines, waarvan 4 vetoplosbare vitamines (A, D, E, K) en negen wateroplosbare vitamines (B1, B2, B3, B5, B6, B8, B11, B12 en vitamine C). En uit 6 mineralen,  8 spoorelementen (het verschil zit in de hoeveelheid dat we nodig hebben.)

all10Vraag vandaag nog een kennismakingspakket aan

Bent u geïnteresseerd in de Allround Vitality multivitamines? Vraag dan vandaag nog een kennismakingspakket aan voor maar liefst € 19,95 incl. verzendkosten, en ervaar zelf een maand lang de positieve effecten. Wij bieden u dus de gelegenheid om de multivitaminen gedurende een maand uit te proberen voor maar liefst € 19,95. In het kennismakingspakket zitten 30 multivitaminen van Allround Vitality,  dus genoeg voor een hele maand.

 

Kennismakingspakket voor maar liefst € 19,95!

Allround Vitality zit boordevol met vitamines en andere mineralen.